TOKAT / REŞADİYE - Reşadiye Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

16-17 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 11.03.2024 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Mrt

Aile Destek Merkezi (ADEM) Projesinin tanıtım programı Kaymakamımız Sayın Ahmet TAN, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa YILMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Selim BOLAT'ın  katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Şbt

1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında uygulanacak olan Açık Öğretim Ortaokulunda Kayıtlı (Yurt Dışında Bulunan Öğrenciler, Engelli Öğrenciler ile Tutuklu ve Hükümlü Öğrenciler Hariç) öğrencilerin, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem e-Sınavı, sınav salonlarına atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Şbt

Kurumunmuzda Diksiyon Eğitimi Kursu açılacaktır.

Aşçı Yardımcısı (kalfalık ) Kursumuz 5 Şubat pazartesi günü başlayacaktır

Ock

Açıköğretim Lise Diplomaları basılmış olup Kuruma bizzat kendiniz gelerek almanız gerekmektedir.