TOKAT / REŞADİYE - Reşadiye Halk Eğitimi Merkezi

May

Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özel Eğitim Öğrencilerimizin kursunu Ziyaret Ettiler

May

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  20 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

May

Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri 20 Mayıs 2024 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecektir.

May

Edirne'de yapılan Okul Sporları Serbest Güreş Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi olan öğrencimiz Nevzat YILMAZ ve Antrenörümüz Fatih ALTIN  Kurum Müdürümüz Derya YILMAZ ile birlikte Kaymakamımız Sayın Ahmet TAN,'ı makamlarında ziyaret etti.

May

Açık Öğretim Ortaokulu 3. Dönem sınavları için e-Sınav randevu alma işlemleri başladı.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Nis

Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Mrt

Aile Destek Merkezi (ADEM) Projesinin tanıtım programı Kaymakamımız Sayın Ahmet TAN, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa YILMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Selim BOLAT'ın  katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Ock

Açıköğretim Lise Diplomaları basılmış olup Kuruma bizzat kendiniz gelerek almanız gerekmektedir.